Termeni si conditii


Termeni si conditii

Navigand pe site-ul nostru va dati in mod automat acordul cu politica noastra de confidentialitate si cu termenii si conditiile folosirii acestui site web.
Acest lucru este mentionat prin mesajul de tip pop-up care apare la intrarea pe site pentru prima data.
Va puteti exprima dezacordul cu politicile noastre prin simpla parasire a site-ului inchizand fereastra sau tab-ul in care ati deschis site-ul.
Ne rezervam dreptul de a efectua modificari pe site, in Termeni si Conditii si in Politica de confidentialitate fara o notificare prealabila motiv pentru care va invitam sa consultati periodic aceasta pagina pentru a citi cea mai recenta versiune a acestora.

Politica de confidentialitate

• Colectam date personale doar cu acordul dumneavoastra si doar prin intermediul formularului de contact  si doar pentru a va putea raspunde mesajelor sau intrebarilor dumneavoastra.Datele necesare comunicarii si solicitate prin intermediul formularului de contact sunt: Nume si E-mail.
• Nu trimitem e-mail-uri nesolicitate pe adresa de mail furnizata de dumneavoastra.
• Nu partajam informatiile furnizate de dumneavoastra cu terte parti.
• Cookie-urile sunt folosite de noi doar pentru a asigura buna functionare a site-ului, nu sunt destinate sa colecteze, stocheze sau prelucreze date cu caracter personal.